woensdag 23 april 2014

La, la, Lente....!

Het is zo mooi buiten, ik verzin drie keer per dag een reden om door het bos te fietsen, langs de weilanden met lammetjes en vogels, langs de stroken met fluitekruid en geel raapzaad die aan de waterkant groeien....
Even naar de markt in het dorpje verderop, in de middag naar de schoenmaker en na het eten een kaart op de post doen en met een grote omweg weer naar huis... Wat een geluk dat ik deze week veel vrije dagen heb!
Het is toch ongelooflijk dat de natuur het elk jaar weer voor elkaar krijgt, en dat na een grijze en natte winter die kleuren en het vrolijke zonnetje ons blij maakt en vervult met geluk. Bij mij tenminste, of hebben jullie dat ook?

Dit gedicht van Sukha vind ik dan ook heel mooi en toepasselijk, ik wil het jullie niet onthouden:
De mooie natuur heeft mij ook geinspireerd bij het maken van de collages in mijn filofax van afgelopen weken. Maar ook die van begin april hebben zoete lentekleurtjes gekregen...2 opmerkingen:

 1. Wat is het toch gaaf je Filofax! Ik doe af en toe eens een week in mijn molaskine boekje. Zonder lijntjes en vakjes, die maak ik dan zelf, maar ik verlekker me altijd aan jouw werk, gewoon voorgedrukt agenda papier. wie weet voor volgend jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst en ben nu al een paar dagen aan het genieten wat een leuke blog heb je. Ik ga al je berichtjes bij langs.

  En je inspireert me met de filofax. Ik heb nu een snap album maar dit lijkt mij ook erg leuk en iets makkelijker.

  Mag ik vragen wat jij gebruikt als album enz?

  Ik hoop dat je mij op weg kan en wilt helpen.....

  Lieve groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...