maandag 26 oktober 2015

herfst op zijn mooist
De kleuren in het bos zijn weergaloos, en dit jaar heb ik verschillende soorten paddestoelen ontdekt die ik nog niet eerder heb gezien. Tijdens een wandeling over de Lage Vuursche zag ik een hele grote paddenstoel tegen een dikke boom aan, wat een wonderbaarlijk gezicht.


Geinspireerd door de kleuren in de natuur heb ik kleine bloemstukjes gemaakt. Stukjes oase heb ik met berkenbast omwikkeld en met mos bekleed, daarna allerlei besjes en takjes er in gestoken.
Een omgekeerd kopje op het schoteltje als klein dienblaadje en het stukje erop gezet. Hoe herfstig!


3 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! En wat leuk, je bloemstukjes op die kop en schotels en die roze chrysant kleurt er schitterend bij!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwwww ! Wat een mooie foto's !
  Ik las op "made by Jipster" dat jij een gouden tip hebt tegen een slijmbeursontsteking ! Ik tob er al een tijd mee, niets helpt :'(. Ik probeerde je al privé te mailen, maar dat lukt niet. Kan geen mailadres van je vinden, sorry dus daarom nu maar via deze weg !
  Kun jij me helpen ?
  Haakgroetjes,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Caroline, de tip die ik had voor slijmbeursontsteking is het kruid Duivelsklauw. Het werkt niet voor iedereen maar is het proberen waard omdat het een natuurlijk middeltje is en daarom geen kwaad kan. Het is gewoon verkrijgbaar bij De Tuinen en andere gezondheidswinkels. Succes ermee, want niet kunnen haken is best een straf he?

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...