zaterdag 15 september 2012

en nu aan de slag...

Deze zomer heb ik teveel dingen aangepakt en gestart die ik niet afgemaakt heb. Nu gaat dat mij irriteren, en ben ik van plan om één voor één de projectjes aan te pakken.

Zo heb ik een heleboel hexagons gehaakt, met en zonder bloem, om een tas in elkaar te zetten. Ik heb er nu bijna voldoende, en de hengsels en voering liggen klaar. Alleen het inelkaar zetten nog, en omdat ik geen patroon heb gevolgd maar zelf wat ben begonnen kost dat wel wat hoofdbrekens en is het tot nu toe blijven liggen. Dit is project nummer 1, en staat nu bovenaan mijn lijstje.
Daarnaast wil ik al een poosje iets nieuws aan mijn sleutelhanger. Verschillende bloemetjes heb ik uitgeprobeerd deze zomer, maar daar is het bij gebleven....project nummer 2!Ook liggen er ontelbare layouts, half af, soms alleen nog maar een tekst die hoeft toegevoegd, en ik weet dat deze niet te lang moeten blijven liggen, want als ze eenmaal onderin een doos liggen nou dan weet je het wel!
Deze hebben het afgelopen dagen gered, met soms een snel-handgeschreven journaling, maar hé, goed is goed genoeg!
En dan wil ik ook graag weer kaarten maken, de voorraad slinkt snel en het is gewoon fijn om te doen. Deze twee liggen klaar om in allerlei kleurtjes en patroontjes nogmaals gemaakt te worden.
Door alles hier half af te laten zien hoop ik mijzelf een beetje onder druk te zetten, nu kan ik niet langer ontkennen dat er werk aan de winkel is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...