vrijdag 19 juli 2013

tribal is hip!

Door mijn twee dochters blijf ik helemaal op de hoogte van alle hippe trends in de mode. Niet dat ik dat zelf allemaal volg hoor, ik ben nu langzamerhand van de leeftijd dat ik liever draag wat bij mij past, in plaats van omdat het in de mode is....
Vandaar dat je mij ziet in bloemenrokjes en veel roze, maar nooit in een heupbroek of uggs. En eerlijk gezegd voelt dat ook heerlijk, lekker niet meer in een keurslijf hoeven en weten wat bij je eigen stijl hoort.

Maar terug naar de titel, tribal patroontjes zijn helemaal in op dit moment. Je ziet er shirtjes en broeken mee, maar ook sjaaltjes en tassen met zo'n felgekleurd lijnenspel. Jongste dochter kreeg een goed idee en kocht een paar hele goedkope witte gymschoentjes om die met textielstiften om te toveren tot een exemplaar dat zo bij een schoenenwinkel in de etalage zou kunnen staan. Keurig netjes eerst met potlood het patroontje getekend en daarna heel precies ingekleurd. Ze laat mij elke keer versteld staan met haar creatieve buien. Van wie zou ze het hebben?


2 opmerkingen:

  1. Dat heeft ze leuk gedaan! Complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er nog nooit van gehoord, maar volg de mode ook helemaal niet meer. Volgens mij zag ik laatst op de markt wel harem broeken en rokken met zulke patroontjes. Wat een creatief idee van je dochter om gympjes zo te pimpen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...