woensdag 14 augustus 2013

eindelijk weer eens wat scrapvoer...

Het scrappen wordt een béétje ondergesneeuwd door alle andere bezigheden hier, vooral haken voert de boventoon. Maar speciaal voor de challenge bij het  Cards and Scrap-blog, de allereerste echte scrap uitdaging daar, heb ik twee layouts afgemaakt die er al een tijdje lagen. Ik moest zelfs een beetje stof van het papier blazen, kun je nagaan hoe lang ze er al liggen te wachten.

De eerste is helemaal naar mijn zin, heel andere kleuren dan mijn normale rozige tinten, maar wel sierlijk door het gebruik van doorzichtig hambly overlay (onder de titel). Dat ziet er kant-achtig uit en past goed bij de rub-on die op het papierstrookje eronder zit. De titel vind ik heel humoristisch, met een knipoog naar het liedje over Den Haag. De verschilende maten van de foto's maakt het speels en laat veel zien op maar 1 pagina.De tweede is een beetje meer vol met tierlantijntjes, maar toch niet te druk doordat alles in dezelfde tinten is gebruikt. Ook in de foto overheerst groen met wat blauw. De ronde vorm verzacht het rechte van de foto, en door alles in de cirkel te plaatsen vormt het een mooie eenheid.


Dit jaar ben ik voornamelijk aan het scrappen om mijn jaaralbum bij te houden, maar door deze challenge krijg ik toch weer zin om vaker een layout te gaan maken. Maar dat is ook waar uitdagingen voor bedoeld zijn, denk ik zo!

5 opmerkingen:

 1. Dat zijn twee heel mooie LO's geworden! Mooie kleurencombi's! Erg leuk ook hoe verschillend ze zijn: eentje met heel veel foto's en de andere met maar 1 foto. Erg leuk dat je meedoet met de 1e layoutchallenge bij Cards&Scrap! Hopelijk tot de volgende uitdaging? :)Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide layouts zijn heel mooi, maar de bovenste heeft wel mijn voorkeur. Grappige titel ook. Leuk dat je meedoet met deze maandelijkse uitdaging van Cards & Scrap Challengeblog.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee hele mooie layouts hoor en inderdaad die uitdagingen helpen om weer aan het scrappen te geraken. Leuk dat je meedoet bij cards en scrap.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie LO's! Leuk! Vind vooral de eerste heel leuk!
  Dankjewel voor het meedoen bij Cards& Scrap!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...