dinsdag 11 februari 2014

Weer eens iets anders...

Alsof ik een nieuwe hobby nodig heb.... Nou nee, eigenlijk ligt er genoeg op mij te wachten en kan ik een winkeltje beginnen met alle scrapspulletjes die ik heb verzameld de afgelopen jaren.

Maar door Pinterest en een nieuw groepje op Facebook waar ik elke maand een uitdaging van krijg en gewoon doordat ik nieuwe uitdagingen zoek ben ik eindelijk eens aan de slag gegaan met mixed media.

Tubetjes verf en aquarelpapier vond ik op mijn dochters kamer, modge podge nog helemaal achterin de kast uit de tijd van het servetten plakken (dat  is een gel-medium), kwasten en kleurpotloden had ik zelf nog en verder heb ik mij laten inspireren door video's op you tube van Vicky Papaionnou van het weblog clips-n-cuts. Dus mochten de theekopjes je bekend voorkomen, dan weet je van wie ik het idee gepikt heb!Voor een eerste project kan dit ermee door, ik heb nog een hoop te leren... Maar geweldig om te doen, je ziet de theekopjes eruit springen als je met de schaduwen aan het werk gaat....En mijn handen zagen alle kleuren van het palet!

Dit smaakt naar meer, de volgende mixed-media projectjes liggen al in de startblokken....

2 opmerkingen:

  1. Hoi Heidi, ik ben meteen even op je blog gaan kijken toen ik thuis was. Haha. Je bent een bezig bijtje en maakt leuke dingen. Die mixed media kopjes en zijn leuk he? Ik heb het filmpje ook een keertje bekeken op YouTube. Veel scrap- en knutselplezier nog en tot de volgende verjaardag bij Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toeval dat we erachter kwamen allebei scrappers te zijn! Je boekje voor de jarige is superschattig, ze was er duidelijk heel blij mee. Jij ook veel plezier met het scrappen en we spreken elkaar zeker volgende keer weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...