maandag 15 december 2014

Een kerstweekend in Antwerpen

Waar kun je jezelf beter onderdompelen in de echte kerstsfeer dan op een kerstmarkt in een mooie omgeving? Vorige week ben ik naar Deventer geweest om te shoppen voor kerst, en nu een kort weekend naar de kerstmarkt in Antwerpen. Dat stond al langer op mijn wishlist, maar de drukte waar iedereen voor waarschuwt hield mij tegen. Nou, gelukkig viel dat reuze mee, het was goed vol en gezellig in de stad, maar we konden nog wel gaan en staan waar we wilden.
De hele stad is mooi, met prachtige oude gebouwen en versierd met zoveel lichtjes en mooie etalages, je kijkt je ogen uit.


 Vooral zaterdagavond was de sfeer precies zoals je verwacht de dagen voor kerst, en ook hadden we vreselijk veel geluk met het weer, na de storm en regen van afgelopen week hadden we nu twee droge dagen met zelfs zon en een blauwe lucht. Antwerpen is een hele gezellige stad met veel pleintjes, leuke horeca en brede winkelstraten. Ik denk dat het in de zomer ook een heerlijke plek is voor een weekendje weg, met al die terrasjes en kades. Wij hebben genoten, en zijn helemaal in de stemming voor de laatste weken van het jaar...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...