maandag 11 mei 2015

het eerste tipje van de sluier

Afgelopen weken ben ik heel druk bezig geweest om een eigen hobbykamertje in te richten. Eerst heb ik heel lang zitten wikken en wegen welke kleur ik als basis voor mijn kamertje wilde kiezen. Natuurlijk kon mijn lievelingskleur roze niet ontbreken. Maar roze op de muur leek mij niet echt een toepasselijke kleur. Uiteindelijk ben ik uitgegaan van een klein blikken trommeltje dat ik al een poos heb staan, lichtblauw met roze bloemetjes. Toen ik bij de Hornbach behang met bijna dezelfde bloemetjes tegenkwam was het opeens duidelijk.
Lichtroze met lichtblauw en een snufje fuchsia, dat zou het worden!

Ik heb van het wandbureau van mijn zoon dat in de kamer zou blijven staan een soort opbergkast gemaakt, in een latere post zal ik de inrichting van iets dichterbij laten zien. Voor het bureau staat een oude eettafel waar ik twee stoeltjes aan heb gezet om aan te werken. Naast die tafel staan twee ladenblokken (het enige dat ik nieuw aangeschaft heb vanwege de vele laatjes waar perfect restjes papier in kunnen) met de rug naar elkaar toe. Daarop passen bakken voor pennen, potloden, verfkwasten en andere dingen je je gewoon fijn bij de hand wilt hebben bij het werken...
Op de eettafel een loper van wit plastic kant voor de sfeer en ook makkelijk schoon te vegen.


Dit is de eerste indruk van mijn heerlijke kamertje, lekker zoet toch? Elke week zal ik een hoekje uitlichten met wat tips voor opbergen en bewaren. Er moeten nog enkele dingen aan de muur bevestigd en daarna is het helemaal klaar voor gebruik!

2 opmerkingen:

  1. Ohhh wat een gezelligheid bij jou!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk, zo'n eigen plek en mooi licht. Hier kun je makkelijk uren achter elkaar vertoeven!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...