woensdag 15 juli 2015

Haak Art On The Wall!

Al twee jaar lagen deze vrolijke granny's in de kast te wachten op een lijstje en vooral op een mooi plekje om ergens in huis de boel op te vrolijken. Ik haakte ze met als inspiratie drie hele mooie ansichtkaarten, zie deze post van mei 2013!


Meteen toen ik plannen maakte voor een eigen hobbykamertje dacht ik aan de gehaakte granny's en ging op zoek naar passende lijstjes. Heel toevallig vond ik bij de Xenos mooie lijstjes met precies de juiste bijpassende kleuren, meer een soort kijkkastjes dan fotolijsten. Superhandig, want een haakwerkje achter glas proppen, dat lukt misschien niet eens.


Met stukjes dubbelzijdig tape heb ik de granny's vastgeplakt in de lijstjes over de tekst heen, en de kaart die de inspiratie vormde met washi-tape gewoon op de muur erboven of eronder geplakt. Zie je de kleuren van het vogeltje en de achtergrond terugkomen in de granny? Met kraaltjes heb ik ook de kersjes en bessen nagebootst op het haakwerk.

Een beetje speels naast en boven elkaar hangen ze mooi in het zicht boven het kastje met stapels servieswerk en projectjes die net af zijn en bewonderd willen worden. Zo is die witte muur lekker kleurrijk geworden, met art die heel persoonlijk is.


2 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan, super originele schilderijtjes!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk projectje!

  Doe jij vandaag misschien ook mee aan de 2de editie van Hobbytafel Zaterdag!!! Klik voor meer info en om te zien wat op mijn hobbytafel ligt vandaag!

  http://knutselenmetsofie.blogspot.be/2015/07/hobbytafel-zaterdag-2.html

  Groetjes, Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...