maandag 20 februari 2017

Ben ik nog in beeld?

Kan ik dat zomaar doen, opeens weer berichtjes plaatsen op mijn eigen weblog? Na een jaar lang niets meer te laten horen of zien van mijn zelfgemaakte werk. Geen post, geen foto's, niets dan radiostilte.

Mijn blog was jarenlang mijn eigen podium, mijn spiegel, mijn uitkijkje naar de wereld van andere creatievelingen. En dat heb ik toch wel gemist, zoveel dat het weer begon te broeien.

Wat mij heel veel klein geluk en ontspanning heeft gegeven in het afgelopen stresvolle jaar was vooral alles wat ik met mijn eigen handen kon maken. Ik heb gehaakt, gekleurd, kaarten gemaakt, geverfd, geknipt en geplakt alsof mijn leven ervan af hing. Dat was dus in zekere zin ook zo, want door ontspanning en de flow waar je in raakt bij creatieve uitspattingen herstelt je geest en lichaam.

Hoe fijn is het om te weten waar je je ontspanning kunt vinden om in balans te blijven, naast het buiten zijn in de natuur staat creatief zijn bij mij bovenaan, als prioriteit die in mijn dagelijkse routine een plekje krijgt.

En nu is het tijd om het doek weer open te gooien voor het podium, om die niet aflatende stroom haaksels, gepimpte agenda's en andere nutteloze maar o-zo-leuke dingen te showen. Voor degene die het net zo kunnen waarderen, en ogenblikkelijk de kriebels krijgen om ook aan de gang te gaan.

Fijn om hier weer te zijn, en voor jou, heel veel kijkplezier de komende tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...