donderdag 17 juli 2014

op en top zomer....

Ja, het is echt zomer en vakantie voor de kinderen. School en college is afgelopen, tijd om te relaxen. En naast vele heerlijke uitstapjes wordt er ook tijd gemaakt om te lezen in de schaduw van de plataan... Lezen ja, ongelooflijk dat ze dat toch nog doen naast al die computerschermpjes.


Ook is er een uitdaging op facebook waarin ze elkaar nomineren om een nat pak te halen en met dit lekkere weer was het geen straf om elkaar nat te gooien en het ondertussen te filmen als bewijs. Met veel gegil en gelach hebben ze de opdracht volbracht....

En ik heb lekker gehaakt, op verzoek van een vriendin van oudste nog een paar barefootsandals voor een shoe-party, met kraaltjes in een felle kleur. Ik vind de combinatie heel geslaagd en kreeg meteen zin om er nog een paar te gaan haken...!


4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke post weer van je, ik volede ook bijna de waterspetters hier en grote complimenten voor je barefootsandals, de meeste die je langs ziet komen op blog of facebook land kunnen hier niet aan tippen.
  Fijne vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben ik nog een keertje.......... heb je toevallig een werkbeschrijving van jouw barefootsandaaltjes, ik snap nl. niet hoe je dat met die kraaltjes hebt gedaan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prima! Voor jou, en alle andere die het eens willen proberen, ga ik het patroontje uitschrijven deze week.. Nog even geduld dus!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...