zondag 21 december 2014

lekker kliederen en smeren...

Mijn vingers zien roze van de spray-inkt, wat trouwens wel een welkome afwijking is van al het rood/wit/goud om mij heen nu alles in kerstsfeer is, en dat kwam allemaal door de relaxte workshop van Revlie.

Daar ben ik gisteren met mijn gezellige crea-vriendin Annemieke geweest om ons eens onder te dompelen in het mixed-media gebeuren. Aan het begin van dit jaar ben ik daar heel voorzichtige mee begonnen (kijk hier nog maar eens), maar het leek mij leuk om wat meer tips te krijgen en door een workshop kan je ook nog eens van alles uitproberen voordat je allerlei materiaal gaat aanschaffen. Ook Annemieke is altijd in voor nieuwe creatieve bezigheden en doet net als ik van alles, van haken tot scrappen en nu stappen we samen voorzichtig uit onze comfort-zone (laat die lineaal maar thuis, Annemieke!) door eens gewoon lekker te kliederen.

De ruimte waar Revlie haar workshop geeft en sinds kort ook een winkel heeft met heerlijke kleurtjes verf, inkt, stempels en masks is een hele fijne ruimte door het vele licht maar ook de inrichting met een snoeperig kleurtje mint op de muren. Ze moedigt je aan om gewoon te experimenteren zonder aarzeling, babbelt de hele workshop op een gemoedelijke manier aan elkaar en laat je je thuis voelen en terwijl je met een gerust hart gebruik kunt maken van haar enorme voorraad aan materialen.

Met twee felgekleurde werkstukken, veel tips, roze handen en een goed humeur reden we door de winterse storm en regenbuien weer terug naar huis. Dit was echt een fijne middag met  me-time in de hektiek voor de feestdagen!


2 opmerkingen:

  1. Wat was het gezellig om elkaar weer eens te zien na jaren en dan ook nog eens lekker creatief bezig te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Parece um ligar bom essa sala.Lindo blog.Valéria.(Brasil).

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...