zondag 22 november 2015

Weer aan de slag in mijn planner....

Aan het begin van het jaar ben ik heel enthousiast begonnen in mijn filofax, om daar zo halverwege het voorjaar ongemerkt minder en minder in te werken. Opeens is mijn aandacht dan weer bij andere dingen zoals lekker in de tuin werken en uitstapjes maken.

Binnen zitten tekenen en scrappen, dat gebeurt gewoon minder in de zomer. Maar het kriebelt toch als ik op de verschillende FB groepjes weer zulke mooie dingen voorbij zie komen. Uiteindelijk heb ik besloten een iets grotere planner te kopen, en hoewel ik op pad ging voor een Carpe Diem van Snap kwam ik thuis met een mooie Heidi Swapp planner. Wit met gouden stipjes, en vol met leuke dividers, kleine vakjes voor minifotootjes, en maandoverzichten.

Hij start eigenlijk in januari, maar ik kon natuurlijk niet wachten en ben er meteen in begonnen. Ik maak later zelf wel een tabblad voor november en december.


Een klein beetje jammer is de lichtgroene rand die onderaan elke pagina zit, dus die moet ik elke week bedekken met een strookje papier in een andere kleur, dat zal de agenda wel snel heel dik maken. Gelukkig zitten er hele grote ringen in de binder, er kan nog een heleboel bij!
Ook vorige week meteen verwerkt:


Is het gekleurde potlood je ook opgevallen? Afgelopen week heb ik bij de winkel Tiger een leuke set potloden gekocht met tekstjes erop. Grappig en ook iets waar ik al een tijdje naar op zoek was maar dat niet in deze winkel had verwacht...


En zo zit ik weer heel wat uurtjes per week fijn in mijn eigen hobbykamertje aan deze tafel te werken. Met meestal de regen die tegen het raam klettert en de wind die om het huis loeit. Maar met een muziekje aan de verwarming hoog is het goed vertoeven hier!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Heidi,
  Wat een prachtige pagina's heb je weer gemaakt. Ben zo jaloers op mensen met zoveel gevoel voor creativiteit. Prachtig.
  Vraagje: hoe print jij je fotootjes? Ze zijn mooi klein en ook goed van kwaliteit?
  Ik had dit jaar ook een filofax en versierde er op los en ook ik kom op een gegeven moment op een punt dat ik de filofax gewoon veel minder pak en ineens een aantal weken achter ben, zo niet leuk. Dus volgend jaar iets anders proberen?
  Ik lees met plezier je blog voor als het over filofax/kutselen gaat!

  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Heidy, dat zijn kleine mobileprints van de HEMA, ongeveer vijf centimeter met een wit randje eromheen, geweldige maat voor de planner. De kwaliteit is perfect, maar met zo'n klein plaatje zie je natuurlijk niet veel meer van het onderwerp dus hou de foto simpel, zou ik zeggen! Voorlopig ben ik weer helemaal geinspireerd met planners bewerken dus hou mijn blog maar in de gaten hoor!

   Verwijderen
 2. Leuk om te zien!
  Geweldig, die potloden! Ja, dat is echt een leuke winkel met onverwachte dingen :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...