zondag 25 januari 2015

Een nieuwe start met filofax-en

Vorig jaar werd ik door allemaal leuke pins op Pinterest enthousiast gemaakt om ook een filofax agenda bij te houden. Ik heb toen wel een eenvoudige HEMA-agenda gekocht om eerst eens te kijken of het mij beviel. Maar voordat ik het wist waren er vijf maanden voorbij en zat mijn agenda zo vol dat ik er geen pagina meer bij kreeg.


Omdat er in de zomer hier nog veel meer gebeurt en ook ongelooflijk veel foto's gemaakt worden heb ik toen plotseling besloten weer terug te gaan naar het bijhouden van een Project Life album, net zoals de jaren ervoor. Toch begon het weer te kriebelen nu in het nieuwe jaar, en heel dapper heb ik besloten om dit jaar allebei te gaan doen.

Een (nep) filofax EN een project life album. Ahum. Even diep ademhalen en gewoon beginnen. De eerste twee weken van de ff kan ik meteen al laten zien. En voor ik het PL 2015 ga starten moet ik eerst nog de maand december 2014 afronden van mijzelf. Anders weet ik het, dan ligt het volgend jaar nog half af in de kast!3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je toch weer bent gaan 'filo-faxen' moet het toch ook weer eens proberen maar bij mij komt het er nooit zo gezellig uit te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er weer superleuk uit! Jou style vind ik superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er heel gezellig, leuk en vrolijk uit!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...