woensdag 21 januari 2015

Koffie-kaartjes met stempels

Met dit grijze, mistige en koude januariweer is het heerlijk om een dagje lekker binnen aan de slag te gaan met stempels. Afgelopen maandag heb ik samen met mijn vriendin hele leuke kaartjes gemaakt, allereerst met stempels die ik al een poosje in huis heb, een setje van Hero Arts met de grappige naam 'Need Caffeine'.

Daarna zijn we verder gegaan met de stempels die we in een ongelooflijk vol winkeltje met stempels hebben gekocht tijdens ons kerst-shoppen uitje in Deventer. Een hele bijzondere winkel waar we echt een hele tijd zoet geweest zijn en met deze schat aan stempels weer naar buiten zijn gelopen. Als je een keer in Deventer bent is het de moeite waard om naar deze winkel, De Stempelgalerie in de Kleine Overstraat te gaan. We kregen bij het afrekenen ook nog eens dat kleine 'like-'stempeltje dat rechts ligt erbij, geinig he? Met deze stempels heb ik vandaag de laatste hand gelegd aan nog meer kaarten, dat hou ik nog even achter voor de volgende blogpost.


4 opmerkingen:

 1. I love your coffee cards.
  Hop over to my blog and show them to the world. join my link up party :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij kunt ergens je stempel op drukken :-)
  't Zijn inderdaad prachtige stempels en heel erg leuk, die kaartjes die jullie maakten.
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Heidi,

  Ik heb met veel genoegen je blog gelezen. Wat heb jij een leuke dingen gemaakt. Vooral de filofax vind ik helemaal super, hoe doe je dat toch? Je maakt zo'n pagina achteraf (toch?) maar waar haal jij je leuke plaatjes uit? Ik probeer ook zoiets en via de dutchfilofaxers kom ik hier terecht. Ik vind de bladzijden helemaal leuk en wilde dat ik dat kon. Ik hoop nog meer terug te zien en ga nog even door met lezen op je inspirerende blog!

  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh ben verliefd op de stempel met het poezenkopje. Lijkt Jip wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...