woensdag 11 februari 2015

Non-actief

Mijn normale drang tot maken van allerlei creaties is tot nul teruggebracht. Mijn gedachten draaien in kringetjes rond mijn oudste dochter die deze week op wereldreis is vertrokken. Ons leven speelt zich af rond de mobiele telefoon, om de zoveel tijd checken we of er berichtjes zijn, en aan de hand van de toon van die korte zinnetjes voelen we ons opgelucht, lacherig, bedrukt of zorgelijk. Komen er een paar uur geen berichtjes dan schiet de stress omhoog, is er gewoon even geen wifi of is ze haar mobiel kwijt, of nog erger?

Heel langzaam zoek ik een manier om er mee om te gaan, los te laten en mijn eigen ding weer op te pakken. Maar dat valt niet mee, vooral omdat er ook nog eens een vervelend virusje hier in huis rondwaart. Niet de beste tijd van het jaar dus, en de buitenwereld werkt ook niet mee met grijs weer en saaie luchten, kale takken en onaantrekkelijke donkere ochtenden en avonden.


Maar om dan toch nog iets vrolijks te kunnen posten heb ik wat leuke kaartjes van een paar weken geleden om te showen. Op dit moment ben ik opeens gek van stempelen, vooral een afdruk iets over een kader heen laten vallen en zo een beetje 3 d effect. Kwestie van voorzichtig om de stempel heen knippen en door het kader schuiven. Heel eenvoudig eigenlijk!


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...