zaterdag 31 mei 2014

Genieten van een high-tea in de tuin...

Ja, genieten was het zeker! Al vanaf het bedenken van de lekkernijen die ik zelf wilde bakken en maken, van de gehaakte versierseltjes om de tafel mooi te dekken, van het mooi maken van de tuin en van de voorpret...Gisteren had ik drie lege flesjes van italiaanse limonade van (san Pellegrino) de etiketten ontdaan en versierd met stoffen tape en stukjes koord. Supermakkelijk, maar meteen leuk resultaat, helemaal met een mooie roos uit de tuin erin.


Vandaag begon het al goed met de stralende zon die volop scheen waardoor het er meteen gezellig uitzag in de tuin met het roze tafelkleed en alle verschillende kop en schotels die ik uitgestald had op tafel.


De chocoladetaart met roze glazuur was heerlijk, maar wel flink vullend en de applecrumble kon ook rekenen op veel complimenten. Naast de chocolaatjes, schattige petit-fours en ministroopwafeltjes kwam er ook nog hartigs op tafel.


De wraps met zalm en kip waren heerlijk, maar ook de amuse met frisse avocado-dip werd met smaak opgegeten. Ondertussen nog vele koppen thee, en je begrijpt dat we daarna eigenlijk geen avondmaaltijd meer hoefden....


Maar het allerleukste was eigenlijk nog wel het gezellige samenzijn, bijkletsen en grapjes maken, en gewoon genieten van de sfeer....

1 opmerking:

  1. Wat ziet die tafel er mooi uit met al dat leuke servies en lekkernijen. Fijn dat het een geslaagde dag is geworden.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...