maandag 5 december 2011

en weer verder....

Een ander woord dan FLOW kan ik er niet voor bedenken. Op één of andere manier is er een handwerk-virus in mijn bloed gekropen en ben ik al weken elk vrij momentje in de weer met die haaknaalden en die heerlijke kleurtjes katoen.

Voor mij geen verloren uurtjes meer achter de tv met verslavende series, ik heb mijn eigen verslaving. Het voelt goed, iets te maken uitgaande van een patroontje uit één van de twee meest gebruikte naslagboeken die ik heb. Dan 'borduur' ik verder op dit basispatroon en verzin al gaande weer andere dingen erbij, met die enorme voorraad knopen en lintjes die ik heb opgebouwd de laatste jaren is dat ook geen probleem! Voor het eerst heb ik de Mollie Makes aangeschaft, een heel leuk kijk-tijdschrift, maar behoorlijk prijzig.


Nu ben ik gestart met een hartje (je ziet hem op de voorkant van het boek ook) en daarop met een rondje vilt en een knoopje heb ik er een sleutelhanger van gemaakt. Het was gisterenmiddag al vroeg donker dus de laatste foto is minder sprankelend, maar je krijgt een idee, toch?Nu eerst het huishouden, en dan vanmiddag weer verder aan het volgende project....o, nee, het is sinterklaas! Wij vieren het vanavond en ik ben nog niet klaar met mijn gedicht, tot over een paar dagen dan maar...

2 opmerkingen:

  1. Je gaat als een trein Heidi, super leuk weer. Ik heb toevallig de Molly Makes op de iPad gedownload. Ik had verwacht er iets meer techniekjes terug te vinden maar misschien is de digitale versie anders dan het echte tijdschrift. Wat is het linker boek/tijdschrift voor iets? Ik zie iets van granny squares op de voorkant staan?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Miek,
    Dat boek heet Granny Squares haken, maak het met oma's vierkantjes... en is een superleuk boek met ideeën voor kleine kleden, kussens, slofjes, mug-cozies en andere hippe dingetjes. Een aanrader! Van de week zal ik nog wat laten zien dat ik uit dit boek heb gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...