zaterdag 1 maart 2014

Bericht uit Zwabberdam...

Nee, geen carnavalberichtjes van mij uit de Randstad, daar doen we hier niet aan. Alhoewel ik het prachtig vond als puber om bij mijn vriendin uit het zuiden de carnavalstijd al stappend en zwabberend door te brengen. hoor....Niets dan goede herinneringen daaraan!

Het zwabberen van mij bestaat op dit moment meer uit het dwalen tussen haken, scrappen, kaarten maken, filofaxen, en op dit moment vooral weer stempelen. Ja, ik zit weer in een stempelfase! Nog een paar kaarten met de vlinderstempels gemaakt, nu met een achtergrond van chalkinkt. Ook op de envelop heb ik een (halve) afdruk van de vlinder gemaakt, staat leuk bijpassend.


Ook is het heerlijk om in mijn nep-filofax te werken, omdat het zo klein is gaat het snel en hou ik de weken prima bij. Ik mis wel een beetje de foto's en zit daarmee met een dilemma of ik dit jaar waarin een hoop fotowaardige momenten voorbij zullen komen dan misschien toch nog een groter projectlife album moet gaan starten....ik zwabber nog wat heen en weer in gedachten.....

Als jij wel gaat zwaaien en zwieren en zwabberen dit weekend in het zuiden, veel plezier!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...