woensdag 12 maart 2014

Al die bolletjes wol....

Heerlijk om lekker te haken met al die lieve en vrolijke kleurtjes katoen, maar van elk project blijft er wel een bolletje of twee over. Ook zie ik wel erg vaak leuke aanbiedingen in de winkel waarvan ik denk dat ik daar echt niet zonder kan leven. Dus neem ik voor de zekerheid maar een paar bolletjes mee, om dan thuis niet te weten wat ik er van moet maken....
De drie mandjes en de hele handige opbergkoffer stromen nu over en het wordt tijd om eens te bedenken hoe ik al die restjes en bolletjes handiger op kan bergen. Een speurtocht op pinterest bracht mij de volgende ideeen die ik jullie ook graag wil laten zien.

Eerst even die handige opbergkoffer waar ik het over had, dat is een stoffen opvouwbaar licht koffertje met klittenband en vakjes die ik ooit bij de Blokker gekocht heb, maar later niet meer kon vinden. Anders was ik klaar met mijn organiseerwoede, want dit is superhandig. Gelukkig past al mijn haakkatoen er in, want daarvan heb ik allerlei kleurtjes in dezelfde formaat bolletjes, de meeste van Catania.Wat overblijft is de wol en acryl, dat zijn meestal grotere bollen en van verschillende diktes.


(bovenstaande foto uit privebestanden)
Kijk, dit lijkt natuurlijk een beetje hierop, wol in een koffertje. Of in een lief emmertje, dat is handig om snel even te pakken voor je werkje van dit moment.


 bron pinterest

Brei en haaknaalden in een flessenrek van riet, ook handig en decoratief!
 Grotere hoeveelheden wol uit het zicht in je kledingkast, in vakkenzakken, ikea/hangslurfen, of sokkenverdelers...
 bron pinterest


 Maar wil je de kleurige wol best gewoon in je hobbykamer laten pronken, dan zijn deze twee voorbeelden ook een inspiratie. In hang en stapelkastjes en bakken, of op een plank kleur bij kleur gesorteerd..

 bron pinterestBest een vrolijk gezicht toch, al die kleurtjes wol bijelkaar? Gelukkig heb ik nog niet zoveel restjes, het valt dus eigenlijk wel mee bij mij...

1 opmerking:

  1. Wat een ideeën om je garen op te bergen! Fruit-kistjes op z'n kant, werkt ook handig
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...